Services

Public Relations

Vi skaber brandkendskab og product placement ved at udlåne styles til nøje udvalgte stylister, influencers og medier for sikre brandets image og identitet. Vores netværk i branchen sikrer at alle brands, som vi repræsenterer, får den helt rette opmærksomhed. Vi holder halvårlige pressedage, presse- og forbrugerevents såvel som modeshows for at skabe opmærksomhed på hvert enkelt brand vi repræsenterer.

 

Vi har stor erfaring, kendskab og viden inden for de sociale medier, hvilket kan ses i de strategier vi udarbejder og på de platforme, som vi håndterer for brands.

 

Dit brand kan være repræsenteret i vores showroom i København og i vores online billedbank. Billedbanken kan også vælges separat. Læs mere om vores billedbank her.

Strategic & Creative Consulting

Gennem dialog med vores kunder identificerer vi brandets vision, mission og identitet. Derudover visualiserer vi i samråd med din virksomhed hvilke styrker og svagheder, brandet har. For at skabe en klar guideline til hvordan nye mål opnås, fastlægges der en strategisk plan for brandet. Først og fremmest sørger vi for, at alle i din virksomhed har den selvsamme forståelse, så fælles mål kan opnås. Vi styrker og optimerer dit brand i den ønskede retning.

 

Ud fra vores strategiske erfaring kan vi rådgive og skabe billedmateriale, der støtter op om den visuelle identitet for dit brand. Det kan være kampagner, indhold til sociale medier og det helt overordnede visuelle udtryk.

Brand Building

Et brand med en klar vision og tydelige rammer, skaber ofte et stærkt bånd til forbrugerne, hvilket bidrager til loyal kundeadfærd. Vi hjælper med at definere din virksomheds vision og brandets klare rammer gennem dialog, og udpeger i samråd med brandet de stærke sider, dit brand skal blive associeret med. Herefter skaber vi en hype omkring dit brand for at sætte det i mediernes og forbrugernes bevidsthed. Dette kan opnås ved hjælp af reklamekampagner, promovering og events.

Social Media

I den digitale verden er sociale medier blevet en vigtig kanal til at kommunikere med forbrugere og influencers. Vi tilbyder at drive jeres sociale medier, hvor vi sørger for kontinuerlige og målrettede opslag samt interaktion med jeres følgere. Herunder tilbyder vi at skabe kvalitetsindhold til sociale medier i form af billeder og tekst.

 

Platforme med godt og kontinuerligt indhold skaber flere følgere, og kan resultere i øget salg. Den strategi, som vi i samarbejde udarbejder for jeres sociale medier, kan kobles op på øvrige PR- og marketingaktiviteter.

 

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer på sociale medier.

 

Se eksempler her:
Maché
Kevin.Murphy Denmark