Om SOIL Agency

SOIL Agency er et PR-, strategi- og kommunikationsbureau placeret i hjertet af København.

 

Vi tror på, at for at et brand kan skabe vækst og indtage den helt rette position på markedet, kræver det den rette strategi og tid. Uanset om ønsket er noget unikt, fantastisk eller nytænkende, vil vi gøre vores til, at omverdenen kender til det. Det er vigtigt at se væksten af et brand som en livscyklus. Det betyder, at et brand altid er nødt til tilbyde noget interessant eller unikt for at kunne ændre forbrugernes opfattelse og vaner.

 

Vi tilbyder en række services, hvor vi plejer brandets identitet og DNA, men hvor vi først og fremmest positionerer det i mediernes og forbrugernes bevidsthed. Når målet er nået, sørger vi for, at brandet bibeholder positionen på markedet, så det forbliver i front og i erindringen hos forbrugerne – vi stopper ikke, selvom målet er nået.

 

Vores erfaring inden for mode- og mediebranchen, såvel som det kreative aspekt i branchen sikrer, at dit brand får den rette opmærksomhed, det fortjener.

 

Vi ønsker at være det grundlæggende fundamentet for de brands, som vi repræsenterer. Vi lærer af fortiden for at skabe fremtiden, og vi arbejder ud fra visionen om at gøre det endnu bedre!